Moleskine Project #1

IMG_3985Nee hoor mensen, ik ben mijn blogje niet vergeten! Elke dag probeer ik tijd te vinden om iets op mijn blog te plaatsen maar het komst er steeds niet van. En ik ben bomvol met boekige ideeën die geuit moeten worden hier dus jullie zijn nog laaang niet van mij af 😉 Voor vandaag laat jullie iets zien waar ik momenteel veel mee bezig ben. Benieuwd? Lees snel verder!

Introductie:

Voor onze tekenlessen op school moeten we een leeg boekje (of een zelf gemaakte boekje) vullen met informatie/tekeningen/schetsen/DIY’s en nog veel meer dingen die te maken hebben met een onderwerp uitgekozen door jezelf.

Wat koos ik?

Ik koos als thema: boeken (DUH). Ik moet  dus dit boekje vullen met van alles en nog wat over boeken. Nu vond ik dat een beetje saai dus dacht erover ik na om het over mijn fandoms te hebben, maar dat vond ik weer te specifiek. Toen kwam mijn GENIALE brein (sarcasme) erop om een boekje helemaal te wijden aan MY FICTIONAL LIFE, wat waarschijnlijk ook de titel van het boekje gaat worden. Gedurende het process zal ik natuurlijk ook foto’s plaatsen hier op mijn blog.

Momenteel

Momenteel ben ik nog niet zo heel erg ver. Ik heb een kaft en twee pagina’s weten te vullen. Om eerlijk te zijn ben ik er best wel blij mee. Het enige probleem is dat we het boekje deze week al moeten inleveren en ik nog zo een 50 pagina’s moet vullen (gelukkig kunnen we na deze week verder werken aan het boekje en is de definitieve inlever datum pas voor de zomervakantie).

IMG_3983Het is de bedoeling dat dit boekje een kleurenbom gaat worden. Ik wil namelijk niet 1 bepaalde thema que uitstraling, want zo is mijn fictionele “leven” ook niet. Dit moest eigenlijk galaxy-ish worden, maar toen dat mislukte maakte ik er dit van. En ik vind het wel leuk gelukt.
IMG_3984
Dit moet ik voor stellen. Omdat ik niet erg lang ben voor mijn leeftijd (1,58) sta ik dus op boeken om er langer uit te zien (al zou ik dat niet doen in realiteit 😉 ). Ik ben een echte hoodie fanaat en ik heb vaak messy buns dus die zijn onmisbaar op deze tekening. De kleine stukjes holografische tape heb ik gebruikt omdat het kan. Er is niet echt een reden voor. Zoals ik al zei: een echte kleurenbom.
Sidenote: ik werk vooral met waterverf.

Conclusie:

Dit is echt een project naar mijn hart en ik heb er veel plezier in. Ik ben erg benieuwd naar hoe het uiteindelijk zal worden! Ik heb nu al besloten dat ik met dit boekje verder zal gaan zelfs als het project afgelopen is.

Liefs, Maria ❤

Wat vinden jullie van dit project?

 

2 gedachtes over “Moleskine Project #1

Reacties zijn altijd welkom :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s