BEST FEMALE AUTHORS 2016

schermafbeelding-2016-12-05-om-20-00-05Oh gosh… het is al bijna 2017! Kunnen jullie het geloven? Ik in elk geval niet. Dit jaar heb ik echt zooooo veel geweldige boeken gelezen! Natuurlijk heb ik nu ook een lijstje voor jullie klaar waarin ik jullie toon welke auteurs behoren tot mijn favorieten van dit jaar. Wat ik nog even wil toevoegen, ik heb echt zo veel respect voor mensen die een boek schrijven. Ik bedoel, je steekt er ontzettend veel tijd en stress in! Respect ❤

Victoria Aveyard

Dé auteur van Red Queen! Niet alleen is ze een fenomenale schrijfster, ze is ook echt savage als het gaat om haar mening uiten over politiek! Haar schrijfstijl ik ook al zo geweldig. Reden genoeg voor haar om in deze lijst te staan 🙂

Sabaa Tahir

Ik denk dat de voornaamste reden om haar in deze lijst te zetten is dat ze An Ember in the Ashes en A Torch Against the Night heeft geschreven ❤ ATATN Is mijn favoriete boek van het jaar dus.. Verder is ze echt super sassy op haar tumblr pagina!

Leigh Bardugo

THE GRISHA TRILOGYYY (Schim en Schaduw)!!!! Ge-wel-dige boeken geschreven door een ge-wel-dige schrijfster. Momenteel is iedereen helemaal head over heels over het boek Crooked Kingdom (ik moet hem zelf nog wel lezen).

Tahereh Mafi

Tahereh Mafi is gewoon awesome AF. Haar boeken geven je gegarandeerd all the freakin’ feels. Mijn favorieten zijn dan denk ik toch het eerste boek van de serie van Vrees me en Furthermore.

Julie Kagawa

Naast het feit de ze The Iron Fey serie geschreven heeft (ook de Talon Saga trouwens) heb ik gehoord dat ze ook super chill is in real life. Ik zou haar zelf ook nog eens erg graag willen ontmoeten!

Marissa Meyer

Eergisteren las ik voor het eerst en boek geschreven door haar maar ik ben nu al verslaafd! Haar schrijfstijl is gewoon geniaal!

Liefs, Maria ❤

Wie is jouw favoriete auteur?

4 gedachtes over “BEST FEMALE AUTHORS 2016

Reacties zijn altijd welkom :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s