All I watch for Christmas…

Schermafbeelding 2015-12-12 om 14.44.28Ja hoor mensen het is weer bijna de tijd van het jaar. KERST!!! Ik hou van kerst. Waarschijnlijk ben ik een van de weinige mensen die al sinds eind oktober begin november kerstliedjes beluisterd…oops. Natuurlijk kijk ik elk jaar weer paar films elke keer weer opnieuw. Het is om eerlijk te zijn bijna een soort van traditie bij mij thuis geworden om “Home Alone” te binge watchen (eerlijk is eerlijk Home Alone 1 en 2 zijn de beste uit de hele reeks). Benieuwd naar de andere films die ik elk jaar weer kijk? Lees dan snel verder!

Home Alone 1 en 2

Als het gaat om deze films ben ik vast niet de enige! Dat arme kind word gewoon vergeten door zijn familie. Niet 1 keer, maar 2 keer zelfs. Deze films geven mij het ultieme kerst gevoel, en als je deze 2 niet gezien hebt shame on you (grapjuh, maar ga ze dan wel dit jaar kijken).

ELF

Deze film is echt komisch! Ik lig me dan ook helemaal dubbel te lachen als ik deze film kijk. Het is erg onrealistisch maar aan de andere kant is het juist wel realistisch. Deze film heeft ook nog eens een mooie boodschap volgens mij.

schermafbeelding-2016-12-03-om-11-32-02

The Polar Express

Vroeger toen ik jonger was vond ik sommige stukjes uit de film echt suuuuper eng! Ik geloofde dan ook alles wat in deze film gebeurde 🙂 Nog steeds wanneer ik deze film kijk zie ik mezelf als 7 jarige met grote ogen kijken naar alles wat er gebeurde. Deze film is dan ook zo mooi!

Arthur Christmas

Zin in een meer pixar-achtige film? Dan moet je zeker deze eens een keer bekijken! Een film dat draait om een epische reddingsactie. Dit is sowieso een film die je gezien moet hebben.

Rise of the Guardians

En als laatste Rise of the Guardians. Deze film heeft een klein duister randje, waardoor je je ogen niet van de film af kan houden. Het concept is echt awesome, en dit jaar zal het de 4e keer zijn dat ik deze film kijk.

Liefs, Maria ❤

Welke films kijk jij elk jaar opnieuw?

 

 

7 gedachtes over “All I watch for Christmas…

Reacties zijn altijd welkom :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s