Boeken Blogs die zeker het volgen waard zijn!

schermafbeelding-2016-11-22-om-16-34-23Omdat ik ondertussen al best wel een tijdje blog en al best wel veel geweldige bloggers volg, dacht ik dat het leuk zou zijn om een paar van mijn favoriete boekenblogs in het zonnetje te zetten 🙂 Het zijn alle 5 bloggers die zeker het volgen waard zijn (dus doe dat zo snel mogelijk 😉 ). #bloggersupportingbloggers


schermafbeelding-2016-11-22-om-16-26-04Oog op de Toekomst

Mijn favoriete dystopie blog! Marcia, de eigenaar van Oog op de Toekomst, heeft erg veel variatie op haar blog. Van persoonlijkere posts tot artikelen over bordspellen en geweldige bookreviews. Door haar enthousiaste manier van schrijven heb ik erg veel nieuwe boeken ontdekt.
schermafbeelding-2016-11-22-om-16-26-45
The Confession of a Book Nerd

Audrey van The Confession of a Book Nerd heeft altijd super vrolijke posts! Ik vind vooral haar aardbeien boekenlijstje leuk, maar ook haar verslagen over haar leesclub en boekenrecensies zijn altijd geweldig om te lezen. En als je dat net over de hoofd zag, Audrey heeft een eigen leesclub in België!

 

schermafbeelding-2016-11-22-om-16-35-38
Make it Personal

Lieke plaatst niet alleen posts op haar blog, ze maakt ook nog eens fantastische youtube filmpjes. Ze heeft echt zoveel recensies, noem en boek en het is vast wel te vinden op haar blog. Bovendien plaatst ze ook veel reviews van games (dus voor ieder wat wils 😉 ).

 

schermafbeelding-2016-11-22-om-16-26-20
Stories by Bente

Niet alleen ben ik het bijna altijd eens met haar recensies, haar posts bevatten gewoon zulke mooie foto’s! Een heuse bookstagrammer dus! Als ze een boek aanraad weet ik bijna zeker dat ik dat boek ook leuk ga vinden. Ze plaatst ook wel eens interviews met auteurs wat altijd wel leuk is om te lezen.

schermafbeelding-2016-11-22-om-16-27-30
Oh my book

Ook weer een blog met suuuuuper mooie foto’s! Ik vind van Oh My Book vooral de bookhauls leuk omdat ik daar altijd enthousiast van word en het liefst al deze boeken meteen zou kopen. De lay-out van deze blog is gewoon prachtig!

Liefs, Maria ❤

Welke blogs volg jij graag?

4 gedachtes over “Boeken Blogs die zeker het volgen waard zijn!

Reacties zijn altijd welkom :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s