10x Female kick-ass Characters

Schermafbeelding 2016-07-12 om 17.10.55Hoi! Niet zo lang geleden zag ik een blog post langskomen op My pink Fairy tale over kick-ass female characters! Dit bracht mij meteen op het idee om ook zo een post te doen op mijn blog 🙂 Er zijn namelijk echt zooooveel personages die kick-ass zijn, en dat houd dus in dat dat niet alleen mannen zijn. Enjoy 🙂 ❤

Katniss Everdeen – Hunger Games

De hunger Games 2x overleven en dan ook nog eens het gezicht zijn van heel die oorlog is niet niks! Vooral niet als je word achtervolgd door President Snow en je elk moment kan exploderen door een bom. En dan ook nog eens alles overleven!

Tella Holloway – Fire and Flood

In het begin was ze super tuttig maar naarmate haar problemen toenamen hoe meer ze groeide tot een echte kick-ass personage! Haar doorzettingsvermogen is gewoon enorm en ook al vond ik haar eerst een beetje te girly, op het einde was ze gewoon ge-wel-dig 🙂

Mare Barrow – Red Queen

Mijn meest favoriete personage allertijden! Ze is sterk en dat zie je vanaf het begin af aan al. Van binnen brokkelt ze beetje bij beetje af maar ze gaat door en ze weet waar ze voor staat. Als ze iets doet dan maakt ze het af. Ze zou zich zelfs opofferen als dat zou moeten om haar family en geliefden te redden. 100% KICK-ASS

Teresa – The Maze Runner

Ik vind Teresa echt super stoer. Ze durft echt super veel en is ook echt erg sterk qua persoonlijkheid.

Eadlyn Schreave – The Heir

Eadlyn is in het begin erg arrogant. Of te wel, dat denkt het volk. Eigenlijk is ze echt een erg sterke personage met een geweldig karakter. Ze doet echt alles voor haar familie en zal altijd doen wat het beste is. Ze word op het einde van de serie een erg sterke en onafhankelijke vrouw.

Magdalena Haloway – Delirium

In het begin vind ik haar best wel zwak. Maar je merkt wel dat ze vanbinnen heel anders is dan ze denkt. Ze weet wat ze wil alleen weet ze niet zo goed hoe ze het voor elkaar moet krijgen. Ik ben net klaar met deel 1 en ik weet zeker dat ze iets gaat doen met het verzet. Ik vind haar wel echt kick-ass al merkt ze het misschien zelf nog niet echt 😉 .

Gwendolyn Shepherd – Robijnrood

Als je Robijnrood gelezen hebt denk je misschien dat ze niet zo kick-ass is. Ik leg het even uit ( 😉 ) het is niet niks om de hele tijd heen en weer te moeten reizen en om een erg “onstabiel” liefdesleven te hebben. Ze maakt echt heel veel mee. Ze heeft ook een bijzondere gaven die het haar moeilijk maakt maar soms ook wel eens makkelijk. Ze kan zich sterk houden ondanks al deze omstandigheden wat haar tot een echte kick-ass personage maakt.

Laia – An Ember in the Ashes

Nog een stoere personage! Ze overleefd alles gewoon. Ze weet wat ze wil en ze is niet snel bang. Ze is niet bang om hulp te ontvangen. Ze doet alles voor het geen wat ze wil bereiken en heeft erg heftige gevoelens voor bepaalde mensen. Ze ondergaat alles wat de commandant haar aandoet maar staat aan het einde nog steeds sterk op haar benen. Respect gurl!

Meghan Chase – Iron Fey

Heen en weer gegooid worden tussen het Winter/zomer/ijzer hof is niet niks! En om dan altijd achtervolgd te worden door monsters waar je niet eens over durft te dromen… En een hele love triangle doorstaan. Oh en dan ook nog eens een hele oorlog leiden. Kan ik ook hoor (eh nee gewoon niet).

Juliette Ferrars – Touching Juliette

Deze is best wel duidelijk. Juliette maakt te veel mee. En geen gewone dingen nee, de meest traumatiserende dingen ever. In het begin gaat het niet zo goed met haar maar aan het eind van de serie is ze een van de meest sterke personages waarover ik gelezen heb.

Dus waarschijnlijk hebben jullie het wel gemerkt. Ik heb echt heel veel respect voor al deze kick-ass personages!

Liefs, Maria ❤

 

 

3 gedachtes over “10x Female kick-ass Characters

  1. Ik mis dan toch stiekem wel Hermelien Griffel. Want ook al is zij een boekenwurm, ze verandert naarmate de jaren toch echt in een kick-ass charakter 😉

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn altijd welkom :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s