Ik ga naar Armenië en ik neem mee…

Hoi! laat ik eerst beginnen met het zeggen van… FIJNE VAKANTIE IEDEREEN!!! Eindelijk vrij van school. Ik ben echt zo blij dat ik eindelijk kan uitrusten en gewoon niks doen. Oh ja en natuurlijk 24/7 lezen. Ik heb nog wel steeds het gevoel dat ik huiswerk moet maken of dat ik voor toetsen moet leren, maar ik weet zeker dat dat gevoel wel weg zal gaan! In deze post gaan jullie te zien krijgen welke boeken ik mee ga nemen naar Armenië want ja, zoals je vast al gemerkt hebt, IK GA NAAR ARMENIË ❤ ❤ ❤ !!!!!

Het is zeker niet de eerste keer dat ik er heen ga. Vorig jaar nog ben ik voor de 5de keer geweest ofzo. Ik vind het daar ontzettend leuk maar ik moet wel toegeven dat het daar echt te warm is voor woorden. (hoger dan 40 graden meestal). Dat gaat wel even overleven worden 😉 Als ik naar Armenië ga, dan ga ik altijd naar Yerevan ❤ (de hoofdstad van Armenië). Het is daar echt suuuuper mooi. Ik heb vorig jaar niet zoveel foto’s gemaakt dus ik kan ze nu niet laten zien aan jullie. Ik kan jullie wel verzekeren dat ik dat dit jaar WEL ga doen.

Maar goed, laten we nu beginnen met welke boeken ik dit jaar mee ga nemen. Ik mag maximaal 4 boeken meenemen tot mijn grote teleurstelling 😦 Ik heb gekozen voor paperbacks en boeken die geen zware storyline hebben.

To all the boys I loved before heb ik al een keer in het Nederlands uit de bieb geleend. Omdat ik het echt een super mooi boek vond besloot ik om het te kopen in het Engels en ook om meteen het tweede deel (P.s. I still love you) aan te schaffen. Ik ben echt super benieuwd!

Verder kwam ik er ook al achter dat Chris Colfer twee korte boekjes als toevoegsel heeft geschreven voor een van mijn meeste favoriete serie (Land of Stories) allertijden! Het zijn allebei echt super dunne boekjes. Een voordeel want dan word mijn tas niet zwaarder dan het al is. The Mother Goose dairies moet nog aankomen. Queen Red Riding Hoods guide to royalty heb ik al binnen.

Ik weet dat ik sowieso niet al te veel ga lezen daar in Armenië want ik heb echt genoeg te doen door de dag heen. We gaan deze week al en ik vind het zoals elk jaar maar weer super spannend! Ik ben echt benieuwd wat we gaan doen. Ik ga vast nog wel een post plaatsen met waarin staat wat ik daar heb uitgespookt.

Nog een fijne vakantie iedereen! Zorg ervoor dat je geniet en zoveel mogelijk lol hebt want daar gaat het om! Oh en probeer ook nog eens af en toe te lezen oke 😉 ? Maar goed, deze Armeen hier die niet kan wachten gaat snel verder met haar spullen pakken.

Liefs, Maria ❤

P.s OMG ik ga volgend jaar door naar 3TVWO!!!!! Ik was echt zooooooo blij toen ik hoorde dat ik genoeg punten had om door te gaan. 3TVWO here I come (na de zomervakantie)…

Gaan jullie nog ergens naartoe deze vakantie? Welke boeken ga jij sowieso lezen?

 

 

7 gedachtes over “Ik ga naar Armenië en ik neem mee…

Reacties zijn altijd welkom :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s