Read in June

Schermafbeelding 2016-07-04 om 10.51.18.png

Hoi!! Elke maand plaats ik een artikel voor wat ik allemaal gelezen heb. En zo ook deze keer! In Juni las ik maar liefst 7 boeken (een aantal waar ik best trots op ben!). Ik ben best blij met dit aantal want de vorige twee maanden las ik maar 4 boeken. Ben je benieuw wat i allemaal gelezen heb deze maand? En mijn mening erover? Lees dan snel verder 🙂

Schermafbeelding 2016-06-09 om 17.11.20

Aan alle jongens van wie ik hield – Jenny Han

Juni begon al meteen erg goed met dit super geweldige boek! Ik zweer, ik ben echt fan van dit boek! Het verhaal was zo klein maar zo mooi. Ik ga hier niet teveel over zeggen want ik heb een recensie geschreven over dit boek om al mijn gedachten spinsels kwijt te kunnen. Lees mijn recensie hier. Ik wil wel even zeggen dat ik dit boek aan IEDEREEN aanraad! LEZEN LEZEN LEZEN 🙂 ❤

Schermafbeelding 2016-07-04 om 11.01.24

De Tepper tweeling maakt New York onveilig – Geoff Rodkey

Vraag me niet waarom ik dit boek gelezen heb oke? Omdat ik weet dat sommigen van jullie met vragen gaan zitten van waarom ik überhaupt dit boek heb gelezen komt hier mijn uitleg: Best wel een tijdje geleden had ik niks te lezen, dus toen ik rondzwierf in de bieb kwam ik dit boek tegen en pakte ik het op omdat ik ooit het eerste deel van dit boek gelezen had. Ik heb echt zoooooo veel spijt dat ik dit boek meegenomen heb! De tijd die ik besteed heb aan dit boek kon ik beter aan iets anders verspillen (ik ben nou eenmaal zo een persoon dit niet stopt met lezen in een boek want eerlijk is eerlijk, ik vind het zonde. Ook als het een SUPERSLECHT boek is) . Dit was het toppunt van SAAIHEID. Done it once, won’t do it ever again.

Schermafbeelding 2016-07-04 om 11.07.44

Ijzerstrijder – Julie Kagawa

Gelukkig heeft Ijzerstrijder mijn slechte leeservaring van de Tepper tweeling goed gemaakt. Want man, ik was echt helemaal emotioneel door dit boek. Dit was het allerlaatste boek van de serie. Ik wil meer. Het is gewoon ongezond voor mij dat deze serie afgelopen is. Ik vond het echt een spannend boek en al die prachtige hoofdpersonen… Ik ben nog lang niet klaar om afscheid te nemen van Nimmernimmer. *Snik snik traan traan* Als je deze serie nog niet gelezen hebt (shame on you) dan zou ik dat zo snel mogelijk gaan doen!

De zee van monsters & De vloek van de Titanen | Percy Jackson – Rick Riordan

In Juni las ik ook 2 boeken van de serie Percy Jackson. Ik vind dit een super leuke serie en ik zou het zeker aan jullie aanraden om te lezen. Het is vooral leuk als je veel over mythologie weet want dan herken je al die bijzondere wezens.

Schermafbeelding 2016-07-04 om 11.08.39

Liefdes brieven aan de sterren – Ava Dellaira

Een erg bijzonder boek was dit zeker. Normaal gesproken lees ik boeken die meer fantasy bevatten. Dit was niet een favoriet van mij en ik weet niet of dit boek het herlezen waard is, maar het was wel erg mooi geschreven en ik moest wel even een traantje weg pinken op het einde. Ik zou dit boek vooral aan mensen aanraden die vaker contemporary lezen.

Schermafbeelding 2016-06-30 om 12.15.47

Legend – Marie Lu

OMG dit boek was echt zo super leuk!!!! Ik heb hier best wel wat negatieve dingen over gelezen maar ik was meer dan tevreden over dit boek!! Ook over dit boek heb ik een recensie geschreven die je hier kan lezen. Ik raad dit boek aan iedereen aan!!!

Dit heb ik dus allemaal gelezen deze maand! Ik ben echt erg blij met dit aantal en ik wens jullie allemaal een fijne vakantie toe. Op dit moment moet ik nog twee keer naar school voor 15 min. en dan ben ik ook klaar. Om eerlijk te zijn snap ik hier de logica niet in. Kun je niet net zo goed al dat gedoe allemaal op 1 dag zetten? Ik moet boeken brengen en halen en ook nog een keer mijn rapport ophalen. Tja, best wel vaag maar oke…

Liefs, Maria ❤

 

 

4 gedachtes over “Read in June

Reacties zijn altijd welkom :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s